Alice in Wonderland

Alice i Underlandet. Samtliga rättigheter tillhör Kungliga Operan / Alice in Wonderland. All rights belongs to The Swedish Royal Opera.

Jag ska äntligen se en balettföreställning imorgon, med min sambo, mamma och hennes sambo! Vi ska se Alice i Underlandet, vilket jag tror kommer vara en bra första balett för männen. Längtar så otroligt mycket, har gått alldeles för lång tid. Ska någon av er se den?

I’m finally going to a ballet performance tomorrow, with my spouse, my mom and her spouse! We’re going to see Alice in Wonderland, which I think will be a good first ballet for the men. I really can’t wait, it’s been way too long!

3 thoughts on “Alice in Wonderland

  1. Ville bara säga att det är så kul att läsa din blogg om baletten och allt! Jag har sedan några år tillbaka varit väldigt intresserad av balett och det var inte för ens 2017 som jag äntligen började med det! Det är så inspirerande att läsa din blogg och veta att man inte alls är för gammal för att börja med något man älskar! (känns som man “borde” vara liten när man börjar med balett och detta året fyller jag 20) Vore så kul om du ville dela med dig med tips för nybörjare för balett och stretch! Eller videos eller så! Apropå ditt inlägg: Kul med Alice i Underlandet som balett! Jag ska kanske gå på svansjön nu i Januari, längtar så! Hoppas du har det bra, kramar 🙂

    1. Tack så hemskt mycket, det är så motiverande att få så fina kommentarer <3
      Ska försöka börja med tips och råd igen, och då ska jag ha nybörjarnivån i tanke.

  2. Åh, hade gärna velat! Hade den gått i Göteborg hade jag nappat direkt. Istället ska jag se Phantom of the Opera i januari! Det är visserligen ingen balett men jag ser ändå fram emot, särskilt som en danslärare jag hade medverkar som dansare i den! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.