Friday Feels like Monday

Jag har känt mig nere igen i ett tag nu så jag har försökt att fokusera på att bli bättre. Det har faktiskt blivit mycket bättre och jag vågar nog nästan påstå att jag börjar känna mig glad igen.

Har äntligen fått ett jobb, som florist den här gången, och börjar faktiskt idag. Jobbar idag och imorgon för den här veckan och får veta hur mitt arbetsschema kommer se ut framöver på måndag. Därför känns det som det är måndag för mig, inte fredag! Hoppas ni får en trevlig helg!

I’ve been feeling low again for some time now and have concentrated on trying to get better. It’s actually gotten much better and I can finally say that I’m starting to feel happy again.

I’ve finally landed a job as a florist and I’m actually starting today. So I’ll be working today and tomorrow this week, then I’ll see how my schedual will look. It feels like it’s Monday for me, not Friday! Hope you’ll have a good weekend!

3 thoughts on “Friday Feels like Monday

  1. Hej, har du försökt prata med någon som arbetar med att hjälpa andra att må bättre? Jag kan lova att det verkligen hjälper, det kan kännas svårt i början och är man obekväm med personen kan man alltid leta vidare tills man träffar någon annan. Kram <3

    1. Jag gick och pratade med en underbar kvinna varannan vecka under min värsta period men avslutade samtalen precis innan vår kompis gick bort. Jag är alltid välkommen tillbaka men känner att jag vill använda det som sista alternativ. Det går konstant upp och ner men nu hoppas jag att det har vänt för en väsentlig tid framöver. Tack för ditt stöd <3 Det hjälper verkligen att prata med någon helt utomstående, som vet vad den ska fråga och komma fram till i samtalet. Har tidigare varit ganska tvivelaktig till sådana samtal men när jag hamnade i min depression kände jag inte att jag hade något annat val och det var det bästa jag kunde göra. Man måste ge dessa samtal en chans. Det handlar inte om någon form av hjärntvättning - som vissa verkar tro - utan att få hjälp och de rätta verktygen för att få rätsida på sitt upp-och-nervända liv.
      Kramar <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.