Input

Eftersom jag försöker att börja komma tillbaka till ett mer regelbundet bloggande skulle jag uppskatta er hjälp. Kan ni vara snälla och skriva en liten kommentar om vad ni önskar att läsa om eller vilka typer av inlägg ni skulle vilja se mer av från och med nu? Jag har en del idéer men jag skulle verkligen vilja höra era önskemål. Låt oss försöka se det här som en ny början, en nystart.

So, since I’m starting to try and get back to more regular blogging I would really appreciate your help. Could you please write a comment on what you would like to read about or what posts you would like to see from now on? I have some ideas but would really like to hear what you think. Let’s try to see this as a new beginning, a fresh start.

6 thoughts on “Input

 1. Jag har saknat dina underbara inlägg,jag är så glad jag hittade fin blogg, du var en av dem dom fick mig att komma tillbaka till baletten igen, du är en inspiration för många. Kram

 2. Fina Emelie! Jag tycker om alla dina inlägg, vad de än handlar om. Mest av allt, och det har jag sagt förut, uppskattar jag dina personliga texter om livet och tankar kring det. Även om inte det är bloggens kärna är det det som liksom ger bloggen tyngd och stadga enligt mig.

  Jag har också mått dåligt ett tag nu pga uppbrottet jag skrev om. Inte alls på samma nivå som du visserligen, men det var verkligen kännbart den första tiden och satte mig ur kurs i tillvaron. Fortfarande undrar jag ofta vad som egentligen är meningen i livet, vilken väg jag ska ta och vad som är värt att anstränga sig för.

  Som du skriver är det verkligen inte bara att kliva upp ur det där badet utan man behöver helt enkelt få älta och älta tills man är färdig. Det finns ingen som kan komma och säga till dig att det är dags att släppa och gå vidare! Det är jätteviktigt!! Och ofta svårt för andra att förstå. Så, fundera, prata med någon som lyssnar, skriv dagbok om du gillar det. Integrera baletten i tillvaron i den mån du orkar och vill, för den vet du ju att du mår bra av 🙂 och som du skrev till mig: tillåt dig att känna precis som du gör. För det är precis där du SKA vara just nu.

  Som sagt, jag gillar alla dina inlägg, om det så bara är en bild. Allt är motiverande och gör mig glad eller tankfull, och blir det inget på ett tag blir jag ändå glad av att bara tänka på dig eller läsa något av dina gamla inlägg. Det räcker gott. Tycker inte att du ska se det här som en nystart, det blir bara ytterligare en stressfaktor. Se det istället som en fortsättning, fast med nya insikter i bagaget och en strävan framåt. “Ny” och “bättre” blir man aldrig för man är ju ändå alltid sig själv, men man kan bli starkare och rikare på erfarenheter!

  Sköt om dig! Du är bäst <3

  1. Fina Matilda!
   Det känns ofta som vi känner varandra väldigt väl när du skriver dina kommentarer, de träffar verkligen rakt i hjärtat. Uppskattar verkligen din ärlighet och att du tar dig tiden att skriva ner dina tankar till mig.

   Du har helt rätt, för någon ny början eller start kan vi inte få i livet. Det handlar om en annan inriktning bara, förhoppningsvis till det bättre <3 Har faktiskt inte tänkt på det förrän nu, tack <3

   Sköt om dig du också, kramar <3

 3. Hej Emelie! Så otroligt glad att se inlägg av dig! Har verkligen varit orolig för dig. Jag vet av erfarenhet vad depression kan göra till en. Det är hemskt. Som du säger, det är inte bara att bestämma sig att bli frisk från något sådant. Oftast brukar ändå saker bli bättre, sakta, med tiden. Snälla försök ändå att inte ge upp baletten. Har sett här i din blogg hur otroligt mycket baletten betyder för dig. Jag tror att det skulle vara väldigt hälsosamt, att åtminstone i detta skede försöka, om så bara i pyttesmå steg, ta tillbaka baletten. Du är en otroligt stark och fin person, och jag hoppas allting gott till dig! <3 Och angående att ta tillbaka bloggen, det skulle ju vara super! Dina balett-inlägg har alltid inspirerat mig väldigt mycket. Som jag är säker att det gjort många andra också. Ett inlägg som jag genast kommer upp med, som kunde vara kul, är att starta en serie med alla dina balett-kläder?? Efter ditt eget ork såklart.

  Kram! 🙂

  1. Tack för dina fina ord, de värmer mer än du kan tro.
   Jag försöker alltid att ha inslag av baletten i vardagen, och det är också det som gör att den aldrig försvinner. Men jag saknar hur mycket plats den tog tidigare, och det är det jag försöker komma tillbaka till. Mår ju bra av allt som har med balett att göra men det gäller bara att veta hur jag ska lägga upp allt (tids- och orkesmässigt).
   Tack för idéen till inlägg! Det kommer jag definitivt att göra framåt 🙂
   Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *