Tippy Toe Tuesday

Jag njöt verkligen av att ta balettbilder igår. Märkte dessutom att jag kan stå längre på tå och att min balans har förbättrats rejält. Min utåtvridning känns faktiskt bättre också. Antar att jag gav mig själv motivation igår, när jag behövde den som mest.

Vill verkligen börja blogga igen, och så mycket mer. Baletten var en så stor del av mitt liv, och av mig, och jag tror det är den främsta anledningen till att jag mår så här. Jag måste våga släppa in den igen, utan några förväntningar eller krav.

I really enjoyed taking some ballet pictures yesterday. I noticed that I can stand longer en pointe and that my balance has improved a lot. My turnout actually feels better as well. I guess I gave myself motivation yesterday, when I needed it the most.

I really want to get back to my blogging, and so much more. Ballet was such a big part of my life, and of me, and I think that’s the biggest reason that I feel this way. I need to let it back in, without any expectation and demand.

2 thoughts on “Tippy Toe Tuesday

  1. Jag förstår precis hur du känner över att balett (och dans över huvud taget) är fullt av förväntningar och det gör att man sätter press på sig själv som tyvärr oftast är för hög… Glöm aldrig bort att balett ska vara roligt och ta det i din egen takt, det är bara du som känner dig själv och din egen kropp bäst!
    Är så glad att se dig tillbaka här och på instagram och jag har ofta på mig balettkjolen jag vunnit av dig och jag älskar den lika myclet fortfarande! ❤
    Stressa inget och det är okej att saker har sin tid och gång

    1. Tack så mycket för dina fina ord Johanna <3 De värmer verkligen, ni är bara för fina bloggläsare <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.