Baby Bump – Laying Down

2018.05.22 (14+0)

2018.06.10 (17+5)

Här är två bilder på min mage när jag ligger ner, den fösta är tagen på eftermiddagen och den andra är tagen precis efter jag har vaknat. Inte många dagar mellan bilderna men jag växer fort! Rutinultraljudet är den 20 juni, kan knappt bärga mig! Tror även jag har känt fostret röra på sig men eftersom det är så diffusa rörelser vet jag inte riktigt om det är min mage eller bebisen som rör sig. Gick in i vecka 19 igår, tiden går så fort.

Here’s two pitures of my stomach when I’m lying down. Not that many days apart but I’m growing really fast! Our ultrasound is scheduled on the 20th of June, can’t wait! I think I’ve felt the baby move but since the movements are so difuse I don’t know if it’s my stomach or the baby that’s causing the feeling. I entered week 19 (18 full weeks passed) yesterday, time really flies by.

Leave a Reply

Your email address will not be published.