Sunset Bump

Det har varit en bra sommar för mig men vi gjorde nästan för mycket saker. Vi var på en två veckor lång semester i Spanien, åkte hem och hann i stort sett bara packa om väskorna innan vi åkte till Gotland i några dagar. När vi kom hem var min semester slut och det var dags att gå tillbaka till jobbet. Vi flyttade veckan efter det och har haft fullt upp med nya lägenheten sedan dess. Det har varit kul men samtidigt stressigt och känner mig därför helt utmattad. Jag är inte van vid att känna mig så här trött hela tiden och att min energi tar slut så fort. Men jag vet att jag måste tillåta mig själv att vila och inte ta på mig så mycket som jag brukar göra.

It’s been a good summer for me, but we almost did too much. We were on a two week vacation to Spain before going home, repacking our bags and going to Gotland for a few days. When we came home my vacation was over and it was time to go back to work. We moved the week after and have had our hands ful ever since with our new apartment. It’s been a fun but stressful time and I feel exhausted. I’m not used to being this tired and to run out of energy this fast. But I know I need to let myself rest and not take on as much as I normally can do.

Leave a Reply

Your email address will not be published.