Latest Baby Bump

Han växer som tusan där i! Min kula blir större för varje vecka som går. Det känns verkligen som han inte får plats där inne och som att min hud ska spricka precis när som helst. Mindre än fyra veckor kvar (om han nu inte väljer att stanna kvar). Bilden är tagen i söndags, i slutet av vecka 36.

He’s growing like crazy in there! My bump is getting bigger every week. It really feels like he can’t fit in there and like my skin will burst at any second. Less than four more weeks to go (unless he stays in longer). This picture was taken last Sunday, in the end of week 36.

2 thoughts on “Latest Baby Bump

    1. Han kom redan den 29 oktober, har bara inte haft tid eller energi att uppdatera här (vilket jag mår dåligt över). Förlossningen gick väldigt bra, ska skriva ett inlägg om den <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *