How I blog

Bloggning med en 11-veckors bebis – Blogging with a 11 week old baby.

Så här ser det oftast ut när jag bloggar – jag passar på när William sover. Jag måste använda ena min fot för att gunga på hans säng tills han somnar. Fram till nu har han knappt kunnat somna själv, så det har i princip varit omöjligt att blogga. Speciellt eftersom jag försöker få ut så mycket jag kan av hans sovtid, och den tiden fylls alltid upp av hushållssysslor. Men nu känner jag att vi har gått in i någon form av rutin och jag har lärt mig att läsa hans signaler så jag vet oftast vad jag ska göra.

This is how I manage to blog most of the time – when William takes a nap. I have to use my foot to make the bed move until he falls asleep. Up until now he hasn’t been able to fall asleep on his own, not often anyway, so it’s almost been impossible to blog. Especially since I try to make as much out of his nap time as possible. But now I feel that we’ve stepped into some kind of routine and I’ve learnt to read his signals so I know what to do.

Leave a Reply

Your email address will not be published.