21st of August

Jag ska äntligen tillbaka till balettsalen den 21 augusti! Det har varit många månader av tomhet och mitt hjärta värker för det. Kroppen har känts redo i flera månader men jag har inte känt att tiden har funnits där förrän nu. Det är dock endast en prova-på-lektion under 45 minuter men jag är så taggad ändå! Terminen drar igång den 16 september.

Jag tar Kulturamas kurser i Hammarby Sjöstad med Gunilla Hammar. Här hittar ni mer information om deras balettkurser.

I’m finally going back to the ballet studio on the 21st of August! It’s been so many empty months and my heart aches for it. My body felt ready months ago but I haven’t felt like I’ve had the time until now. It’s only one try-out class during 45 minutes but I can’t wait! The semester begins on the 16th of September.

Leave a Reply

Your email address will not be published.