Another Stretch

2019.08.15
2019.08.15

Valde att stretcha igår kväll efter att jag hade nattat William, trots att jag kände mig stel och halvdan. Pressade mig själv ganska hårt men såg till att inte gå över gränsen. Fick nästan till min högra spagat (det må se ut som jag har den men kände att jag inte var hela vägen ner). Stretchade dock inte min split och så kallade straddle. Har förlorat allt när det gäller dem så jag måste börja om från början där.

Even if I felt really stiff and not at my best I decided to stretch yesterday efter I put William to bed. I pushed myself quite hard, but not over the edge. Almost got my right front split (it may look like I have it on the pictures but I didn’t feel the floor as much as on my left one). I didn’t stretch my middle split and so called straddle though. I’ve lost it all so I need to begin from scratch.

Leave a Reply

Your email address will not be published.