Ballet introduction

Leotard – Capezio

Gårdagens prova-på-lektion var verkligen en riktig boost! Den var bara 45 minuter men jag njöt av varje sekund. Ville inte gå därifrån! Var verkligen i sjunde himmlen, så mycket att jag helt glömde att ta någon bild eller två efteråt. Anmälde mig till en kurs när jag kom hem så nu är det igång! Missar dock första lektionen eftersom vi är på smekmånaden den måndagen.

Yesterdays ballet trial class was such a boost! It was just 45 minutes but I enjoyed every second of it. I didn’t want to leave! I was on cloud nine, so much that I forgot to snap a picture or two afterwards. I signed up for a class so this is really happening! I’ll miss the first class though, since we’re on our honeymoon that Monday.

Leave a Reply

Your email address will not be published.