Honeymoon

Palmanova

Vi har bokat vår smekmånad! Vi åker fredagen den 13 (hoppas inte det är något tecken för något) september och kommer tillbaka fredagen den 20 september, alltså en veckas resa. Det blir bara vi två som åker, inga barn, vilket kommer bli romatiskt men även tomt.

Efter mycket pratandes fram och tillbaka valde vi att åka till Palmanova, på Mallorca. Vi var där med min mans son för två år sedan och jag blev verkligen förälskad. Längtar!

We’ve booked our honeymoon! We’re leaving on Friday the 13th (hope that’s not a sign of anything) of September and will be back on Friday the 20th, so one week. It’s just the two of us, so no kids, which will be romantic but also empty.

After a lot of talking we decided to go to Palmanova, located on Mallorca. We were there with my husbands son two years ago and I fell in love. Can’t wait!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *