Latest Front Splits

När jag började / When I began
När jag kände mig klar för denna gång / When I felt done for this time

Hela familjen har varit sjuka den senaste månaden och jag har äntligen börjat känna mig frisk. Kände därför att det var dags att stretcha mina spagater. Det har gått alldeles för lång tid, igen, och jag var rädd för att jag hade förlorat all min flexibilitet. Har nämligen känt mig väldigt stel överlag så jag hade inte mycket hopp. Men, som vanligt, gick det mycket bättre än förväntat (kanske är det mina förväntningar på mig själv som är för låga?).

Hade min vänstra spagat efter lite kamp men min högra är inte på plats. Dock föga förvånande eftersom jag inte hade den sist heller (vilket var i april, om jag inte missminner mig).

Ska försöka hinna med en till stretch denna vecka, förhoppningsvis redan imorgon.

Hur går det för er med stretchingen?

The whole family’s been sick for the past month and I’ve finally started to feel better. I felt it was time for a stretch of my front splits. It’s been way too long and I was really afraid that I’d lost all of my flexibility. I feel really stiff when I move too so I didn’t have much hope. But, as usuall, it went much better than what I expected (maybe it’s my expectations that are too low?).

I had my left front split after a litte struggle but my right one is not there. Not very surprising though, since it wasn’t there my last stretch either (in april, I think it was?).

I’ll try to stretch one more time this week, hopefully tomorrow.

How’s your stretching going?

Leave a Reply

Your email address will not be published.