Beauty is Pain

Jag tog på mig mina gamla tåspetsskor idag under en av Williams sovstunder. Jag blev så exhalterad att jag glömde sätta på tåskydden och märkte det inte förrän jag hade stått i dem ett par minuter. Smärtan är inte att leka med! Det är verkligen otroligt hur mycket tåskydden gör.

Kände mig hyffsat stark i musklerna men jag har förlorat så mycket balans. Hoppas innerligt att jag kan återgå till lite lätt tåspetsträning någon dag framöver – och inte bara ta bilder i dem.

I put on my old pointe shoes today during one of Williams naps. I was so excited I forgot to put on the toe covers and didn’t notice until I’ve been standing in them for a few minutes. The pain is really something! It’s amazing how much the toe covers do.

I felt quite strong in my muscles but I’ve lost so much balance. I really hope I can go back to some light pointe work some day – and not just snap pictures in them.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *