Second Class

Saker och ting blev inte riktigt som jag ville att de skulle bli, gällande baletten. Jag skulle ha gått på min andra lektion förra måndagen men kände mig hängig under dagen och det visade sig att jag hade en lättare feber. Känns som jag har varit sjuk i flera månader nu men det är “bara” en månad.

Hur som helst så gick jag i alla fall på baletten i måndags, och jag är ömmare än någonsin i kroppen. Vår lärare fick oss verkligen att kämpa, har inte hoppat så mycket sedan jag dansade i Örebro!

Börjar dock känna av halsen igen så snälla, håll tummar för att jag inte blir sjuk igen…

Things didn’t really turn out the way I wanted them too, regarding class. I was supposed to take my second class the week after I wrote the last post but I felt really ill and it turned out I had a small fever. Feels like I’ve been sick for months now, but it’s actually about one month.

Anyway, I did go to ballet class last Monday, and I’m more sore than ever today. Our teacher really gave us a run for our money – or should I say jump? I haven’t jumped as much since I went to class in Örebro!

I’m starting to feel a soreness in my throat again so please keep your fingers crossed that I don’t get sick again…

Leave a Reply

Your email address will not be published.