Suddenly

Jag bestämde mig för att stretcha idag, två gånger i veckan har alltid varit bra för mig att stretcha, och det kändes faktiskt riktigt bra. Kanske slappnade jag av när jag insåg att jag inte kan stretcha på lika hårt som jag kunde innan William. Jag tog det väldigt lugnt och tryckte inte på den här gången. Jag hade förmodligen kunnat pressa på mer men jag vill verkligen inte göra sträckningen värre. Stretchade bara spagaterna, inte spliten men den kände jag ingen direkt smärta i sist, bara stelhet.

Plötsligt händer det.

I decided to stretch again today, two times a week has always been a good stretch routine for me, and it actually felt great. Maybe I relaxed when I realized that I can’t stretch as hard as I did before I had William. I took it very easy and didn’t push this time. I probably could have pushed a bit more but I really don’t want to make the strain worse. Didn’t stretch my middle split though but I didn’t really feel pain in that stretch the last time, only stiffness.

As we say in Swedish – Suddenly, it happens.

Leave a Reply

Your email address will not be published.