Bananpannkakor

Pannkaka
Jag hittade det här superenkla receptet på söta Ida Wargs blogg och tänkte att jag skulle testa dem. Jag är så glad att jag gjorde det! De är så enkla att göra och överraskande goda. Allt du behöver är två ägg och en mogen banan. Om du gillar sötsaker som jag så lägger du bara på bär och tärnad mango för lite extra sötma.

Mosa bananen i en skål och rör i äggen. Stek gärna i kokosolja (jag hade ingen så jag smorde in pannan med lite rapsolja) och stek i ungefär en minut per sida, på mellanhög vämre. Perfekt som frukost eller efterrätt.

I found this super simple recipe on the sweet Ida Warg’s blog and thought I’d try them out. I’m so glad I did! They are so simple and surprisingly good. All you need for the pancake’s is two eggs and one ripe banana. If you’re a sweet tooth like me, just add some berries and diced mango for some extra sweetness.

Mosh a banana to a paste, stir in two eggs and fry in coconut oil (I rubbed some rapeseed oil in the pan) for about one minute per side, on a medium heat. Great for breakfast or as a dessert.

Leave a Reply

Your email address will not be published.