Dag 4 – 19 april

Resa
Resa
Mat
Vi spenderade vår lördag vid poolen, det var lite disigt den dagen men det blev bättre på eftermiddagen. Jag hittade ett sätt att göra min långa klänning mer passande för det varma vädret. Sat på balkongen och åt lite nötter och drack en öl. Vi åt även middag på balkongen, den här gången blev det kycklingkorv med stekta ägg och kokade gröna bönor. Vi satt faktiskt på balkongen varje dag och njöt av den rena luften och bara absorberade den underbara miljön.

We spent our Saturday down at the pool, it was a bit cloudy but it got better on the afternoon. I figured out how to make my long dress into a short dress, perfect for the warm weather. Sat on the balcony an had some nuts and a beer. We ate dinner there too, this time some chicken sausage with fried eggs and some boiled green beans. We actually sat on the balcony every day, enjoying the fresh air and absorbing the beautiful environment.

Leave a Reply

Your email address will not be published.