Dag 5 – 20 april

Resa
Resa
Katt
Lördagen erbjöd det sämsta vädret på hela redan. Vi spenderade mesta delen av dagen på balkongen, läste och drack en öl. Solen kom fram lite då och då så vi gick ner till poolen i någon timme, där fick vi sällskap av en söt katt. Den molniga dagen var bra för vår hud, solbrännan blev djupare och vi kunde låta huden vila – så moln kan faktiskt vara en bra sak!

The Saturday offered the worst weather on the whole trip. We spent most of our day on the balcony, just reading and enjoying a beer. The sun came out once in a while so we spent an hour or so down at the pool, where we were accompanied by a sweet cat. The cloudy day was great for our skin, the tan got deeper and we could let the skin rest – so, clouds can be a good thing!

Leave a Reply

Your email address will not be published.