Deja vu

Packning

Vårt Internet är borta – igen! Jag är så trött på saker som inte fungerar. Det är en dålig timing också, jag behöver jobba med vårt fall till spelet innan jag åker och det är ganska svårt utan Internet.

Jag kan inte blogga på mitt mobilinternet så om vi inte får tillbaka det innan jag åker så kommer jag lägga upp inlägg när jag kommer till mamma på tisdag.

Hur som helst, jag har redan börjar packa! Jag behöver bara hämta väskan från vårt förråd och packa ner min gigantiska kläd-hög. Jag har ingen aning om varför jag tar med mig så mycket kläder men jag gillar att ha många alternativ.

Guess what? Our Internet’s down – again! I’m so sick of things that doesn’t work. It’s a really bad timing too, I need to work with our case before I leave but it’s kind of a challenge without Internet.

I can’t really blog with my mobile Internet so if we don’t get it back before I leave, I’m going to blog when I get to my mother on Tuesday.

Anyways, I’ve already started packing, I just need to bring in our suitcase from our locker and put my huge pile of clothes in it. I have no idea why I’m bringing so much clothes but I like to have many options.

Leave a Reply

Your email address will not be published.