Lunch & Dinner

Mat
Det här var dagens lunch och middag: Ugnsbakad torsk med en bönsallad. Bönsalladen bestod av kidneybönor, vita bönor och gröna bönor. Den smaksattes med en vinägrette av olivolja, balsamvinäger, fransk senap, salt och peppar samt persilja. En knäckebrödsskiva med färskost för att bli ordentligt mätt. Ingen aning om hur många kalorier det är men det kan inte vara annat än nyttigt!

This was today’s lunch and dinner: Oven baked cod with a bean salad. The bean salad is made with kidney beans, white beans and green beans. Seasoned with a vinaigrette made with olive oil, balsamic vinegar, french mustard, salt and pepper and parsley. One slice of crispbread with cream cheese to top it of. No idea about the calories in this one but it can’t be anything else than healthy!

Leave a Reply

Your email address will not be published.