New in

Balett
Tekniksko
Tekniksko
Mina gamla teknikskor har gjort sitt så det var dags att köpa nya. Jag har använt Bloch och So Danca tidigare men den här gången valde jag att prova Capezio. Vår lärare (Carinne) använder de här och jag gillade verkligen dem på hennes fötter. Det bästa är att de var på rea så jag fick dem för halva priset – 147 kr. Jag ska sy på banden i helgen. Tänkte filma eller ta kort så ni får se hur jag gör.

Jag köpte även lite band till vårshowen. Min klänning är alldeles för stor så jag måste nåla fast resårband med säkerhetsnålar för att den ska hålla sig på plats. Förhoppningsvis fungerar det!

My old ballet slippers has done it’s time with me, it was time to buy some new ones. I’ve been using Bloch and So Danca before but this time I’m going to try Capezio. Our teacher (Carinne) uses these and I really like them on her feet. The best thing is that they were on sale so I got them at half price – 147 sek. I’m going to sew on the ribbons this weekend. Thought I’d take some pictures so you can see how I do it.

I also bought some ribbons for the spring show. My dress is too big so I have to use safety pins with some elastics to keep it close to my body. I hope it works!

2 thoughts on “New in

  1. Min magdanslärare brukar säga att det inte är okej att ha säkerhetsnålar i scenkläder. Och jag håller nog med om att sy fast saker med några stora stygn som är lätta att sprätta bort efteråt brukar kännas både säkrare och bekvämare, och säkerhetsnålar är möjligen okej om de sitter nånstans där man måste kunna öppna dem under föreställningen.

    1. Det har du helt rätt i, anledningen till att jag funderade på säkerhetsnålar var för att jag måste ta av mig klänningen till nästa dans men det kanske går nog att sy fast den ändå. Tack för din omtanke!

Leave a Reply

Your email address will not be published.