On the way

Balett
De här sakerna är på väg hem till mig nu! Det är första gången jag beställer från dancedirect.com och än så länge är jag nöjd! Jag beställde sakerna ca 09:30 och de har redan skickat paketet! Jag hoppas att det hinner komma innan helgen men jag gissar att de kommer nästa vecka. Jag fick ett spårning-ID också, vilket betyder mycket för mig eftersom jag inte har något tålamod.

Tightsen kommer i 3-pack och kostar £10.95. Den första leotarden var på rea och kostade £14.95, den andra kostade också £14.95. Teknikskorna kostar £10.95. Förhoppningsvis passar allt! Just det, jag beställde ett 3-pack hårnät också i mellanbrunt för £0.95. Fraktavgiften kostar £10.95 kr till Sverige men eftersom varorna är så billiga (i alla fall i jämförelse med svenska priser) så är det värt det!

These lovely items are on its way to me at this moment! It’s the first time I’m ordering from dancedirect.com, and so far – so good! I placed my order at 09:30 and they have already shipped it! I hope I get it before this weekend but my guess is that they will arrive next week. I received a tracking number, that is really important to me since I don’t have any patience.

The tights come in packs of three and costs £10.95. The first leotard is on sale for £14.95 and the second one is also £14.95. The ballet shoes costs £10.95. Hopefully everything fits! Oh, I also bought some hairnets, one pack with three medium brown for £0.95. The shipping to Sweden is £10.95 but since the items are so cheap (at least in comparison to Swedish prices) it’s worth it!

Leave a Reply

Your email address will not be published.