Redo!

Resväska
Vi är nu redo för resan! Nästan allt är packat, det är endast småsaker kvar som vi behöver för natten och morgonen. Jag tog precis ett varmt bad, nästan för varmt. Vi ska äta något litet nu och lägga oss tidigt, alarmet ringer kl. 04.00.

Jag kommer att förinställa några inlägg till er om det är så att internet inte fungerar eller om jag inte har tid senare. Ha en underbar vecka!

We’re ready to go on our trip now! Almost everyting is packed, the things that aren’t packed will be used during the night and morning. I just got up from a warm bath, it was almost too warm. We’re going to eat something small now and go to bed early, the alarm is set on 04.00.

I’m going to pre-post some pictures for you if I don’t have the time or WiFi down there. Have a wonderful week!

2 thoughts on “Redo!

Leave a Reply

Your email address will not be published.