Smalt tips

Vårrullar
Mat
Jag vill tipsa om de här vårrullarna, de är mer hälsosamma än vanliga vårrullar. Jag köpte de med kyckling men de finns som vegetariska också. De med kyckling innehåller 100 kalorier per vårrulle. De är riktigt goda! Jag åt mina med en enkel bönsallad igår, gjord av vita bönor, gröna ärter och kidneybönor. Kryddad med olivolja, balsamvinäger, salt och peppar.

I wanted to give you guys a tip on a healthier kind of spring-rolls. I bought the one with chicken but they are available with just vegetables too. The ones with chicken contains 100 calories per spring-roll. They are really tasty! I ate mine yesterday with a simple bean salad made of white beans, green peas and kidneybeans. Seasoned with some olive oil, balsamic vinegar, salt and pepper.

Leave a Reply

Your email address will not be published.