13 days

Balett
Sommarkursen är om 13 dagar! Jag hade planer på att skriva inlägget igår men jag glömde bort det så jag skriver det idag istället. Jag kan knappt vänta! Jag känner för att dansa hela tiden och har bokstavligt talat abstinens.

Min mamma kommer om 11 dagar och hon kommer att sitta och titta på sommarkursen. Jag är så glad att hon fick tillfälle att komma eftersom hon inte hade möjlighet att komma till showen. Hon har inte sett mig dansa balett sedan förra showen, vilken var i maj 2012. Mycket har hänt sedan dess! Min mamma bor i Stockholm (ungefär 215 km härifrån) så vi ses tyvärr inte så ofta.

The summer course is in 13 days! I thought about writing this post yesterday but I forgot so I’m writing it today! I can’t wait for it to start! I feel like dancing all the time and I’m literally experience abstinence!

My mother is coming in 11 days and she’s going to watch the summer course. I’m so happy that she had the opportunity to come since she couldn’t come to the spring show. She hasn’t seen me dance ballet since the last show (May 2012). Alot has happened since then! My mother lives in Stockholm (about 215 km from here) so we don’t see each other so much. 

One thought on “13 days

  1. ÅHH ser så fram emot sommarkursen! Det kommer bli underbart. Har också abstinens. :c
    Hoppas du har det bra vännen, vi ses snart!

Leave a Reply

Your email address will not be published.