25-minutersstretch

Idag har varit en jobbig dag så jag valde att stretcha lite för att slappna av. Stretchade straddle, några stretcher som är bra för split och lite ryggstretcher i ungefär 25 minuter.

I’ve had a tough day today so I began to stretch to release some tension. I stretched the straddle and some stretches which is good for the middle split and some back stretches for about 25 minutes.

Stretch
Stretch
Straddle
Stretch
Stretch
Ryggstretch
Ryggstretch
Mitt högra ben känns fortfarande spänt så jag vågade inte trycka ner lika mycket som jag har gjort innan i straddlen. Jag tog det verkligen lugnt den här gången, jag vill inte att benet ska bli värre nu, så nära showen. Bättre att ta det säkra före det osäkra!

Jag känner en förbättring i ryggen, vilket gör mig så glad! Jag har fortfarande en bra bit kvar men jag är på väg. Stretching tar tid, väldigt lång tid.

My right leg still feels a little tense so I couldn’t push down as far as I could before in the straddle. I took it really easy this time, I don’t want it to get worse now, just before the show. Better safe than sorry!

I feel an improvement in my back, which makes me so happy. I still have a long way to go but I’m getting there. Stretching takes time, very long time.

Leave a Reply

Your email address will not be published.