Back on track

Vår
Jag har varit lite ofokuserad när det gäller bloggandet sedan resan men nu känner jag att jag är tillbaka på rätt spår. Jag har inte lagt upp några tisdagtips på ett tag nu (fy på mig!) men det blir ändring på det nu. Tanken är ju att det ska komma upp ett tips (gärna balettrelaterat) varje tisdag. Jag tror att jag har hittat lite ny energi och förhoppningsvis kan jag hålla igång med tipsen från och med nu. Jag ska förbereda tisdagstipset för nästa vecka i helgen så kika in på tisdag för att se vad nästa tips är!

I’ve been a little off when it comes to blogging since the trip but now I feel like I’m getting back on track. I haven’t been posting any Tuesday tip for a while now (shame on me!) but that is about to change. I think I’ve found some new energy and hopefully I can keep up with the tips from now on. I’m going to prepare one tip this weekend, so come back on Tuesday to find out my next tip!

Leave a Reply

Your email address will not be published.