Back stretch

Ryggstretch
Dagens stretch är för ryggen (och magen) och är väldigt effektiv. Det är en av mina favoriter, även om jag inte gör den helt rätt än. Man ska egentligen ha höfterna mot golvet och som ni ser på bilden så kan jag inte det. Förhoppningsvis kan jag öka flexibiliteten och ha kvar mina höfter på golvet någon dag. Tryck bak ryggen mot rumpan med hjälp av händerna.

Today’s stretch is a back (and stomach) stretch that is very efficient. It’s one of my favorites, even if I don’t do it properly yet. You are supposed to keep your hips on the floor, and as you can see in the picture, I can’t. Hopefully, I can increase my back flexibility and keep my hips on the floor some day. Push your back towards your bum with the help of your hands. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.