Back to reality

Balett
Efter 17 veckors övning känner jag en tomhet inom mig. Jag saknar det redan så mycket och kan knappt vänta till nästa show. Jag var inte så nervös, jag har verkligen vuxit i mig själv den senaste tiden. Jag kunde faktiskt njuta av scenen och dansen, istället för att försöka hantera mina nerver.

Men, nu är det dags att gå tillbaka till verkligenheten och vända ryggen mot tutus och teknikskor för en stund. Jag ska till universitetet idag, vi har ett seminarium och måste börja förbereda oss för rättegångsspelet den här veckan. Tentan är mindre än 3 veckor bort så jag måste plugga hårt. Sommarbaletten är den 7 och 8 juni, nedräkningen kan börja!

After 17 weeks of practicing, the feeling inside is emptiness. I already miss is so much and I can’t wait for the next show. I wasn’t so nervous, I’ve really grown in my self esteem lately. I could enjoy the stage and truly dance, instead of handling my nerves.

But, now it’s time to get back to reality and face away from the tutus and soft ballet shoes for a little while. I’m going to the university today, we have a seminar and we have to start preparing for out court play this week. The exam for this course is in less than 3 weeks so I have to study hard. The ballet summer course is the 7th and 8th of June, the countdown can begin!

Leave a Reply

Your email address will not be published.