Dag 1 av 3

Teater
Teater
Teater
Teater
Balett
Mat
Balett
Balett
Första showen fick bra, man kan alltid göra det bättre men jag är nöjd! Jag hade så kul igår, älskar att vara i sällskap av så underbara människor! Kunde till och med hålla nerverna i skick, var knappt nervös alls – vilket är väldigt olikt mig. Jag kom hem ca 22:00 men kunde inte riktigt sova i natt, har lite halsont så jag hoppas jag inte håller på att bli sjuk!

The first show went well, you could always do better but I’m happy! I had such a great time yesterday, I love being around such wonderful people! I could hold my nerves in place too, I was barley nervous at all – which is really unusual for me. I was home around 22:00 and didn’t really catch much sleep tonight, I have a bit of a sore throat. I hope I don’t get sick!

2 thoughts on “Dag 1 av 3

  1. Hej!

    Så kul att se din blogg, hittade den när jag bildgooglade på balett. Roligt att du delar med dig av din passion! Fina bilder.

    Kul att det gick bra i går, hoppas det går bra i kväll också. Själv är jag med först i morgon.

    Hälsningar Sara i söndagsgruppen

    1. Är helt förtrollad av allt som har med balett och göra så för att mätta min passion blev det en blogg om det 🙂 Mycket bra jobbat på showen, är så stolt över oss alla! Hoppas vi ses till höstterminen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.