Dreams

Blomma
Mina tankar skiftar mellan plugg och mängder med drömmar. Jag kommer på mig själv när jag sitter och drömmer mig långt bort i mina micro-pauser. Jag slutade plugga för idag för ungefär två timmar sedan och mina tankar har varit upptagna ända sedan dess. Du kan kalla mig för en drömmare – och jag skulle hålla med. Det är faktiskt jobbigt att ha så många drömmar ibland eftersom mina förmodligen inte kommer gå i uppfyllelse. Som tur är är drömmar helt kostnadsfria.

My mind switches between law studies and so many dreams. I notice that I’m drifting of a long way in my micro breaks. I stopped studying for today about two hours ago and my mind’s been busy ever since. You may say I’m a dreamer – and I’ll agree with you. It’s actually hard to dream so much since my dreams probably won’t come true. Luckily, dreams are free of charge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.