First rehearsal

Balett
På söndag är det dags för vår första repetition på scenen. Jag är lite nervös, jag har bara varit med på en föreställning tidigare och då var jag den enda som tappade bort mig. Den här gången ska vi vara med i fyra shower och jag dansar i två olika danser, vilket innebär att jag kommer att dansa totalt åtta gånger på tre dagar. Den sista dagen dansar vi i två shower, på lördagen den 17 maj.

It’s time for our first rehearsal on stage on Sunday. I’m a bit nervous, I’ve only done one performance before and I was the only one messing up at one time. This time, we will dance in four shows and I’m in two different dances, which makes the total to eight dances in three days. We have two shows on the last day, Saturday the 17th of May.

Leave a Reply

Your email address will not be published.