Genrepet

Balett
Himmel
Gårdagens genrep gick bra – med ett par misstag. Förhoppningsvis skedde misstagen igår istället för idag. Det var väldigt varmt och ljust när jag gick hem (ca 20:15), himmlen var så vacker.

Jag får ett bra träningspass genom att gå till teatern varje dag, det är 4,1 km från mig till teatern (enkel väg) så jag går ungefär 8 km varje dag. Jag ska in till tingsrätten idag, vilket är ungefär 3 km bort, och efter det ska jag till teatern (ungefär 6 km). Kommer alltså att gå ungefär 13 km idag!

Yesterdays dress rehearsal went well – with a few errors. We hope that the errors happened yesterday instead of today. It was warm and light when I went home, the sky was so beautiful.

I’m getting a good exercise by walking to the theater every day, it’s 4,1 km from me to the theater (one way) so I’m walking about 8 km per day. I’m going to the district court today, which is about 3 km, and after that to the theater (about 6 km). In other words, I’ll be walking about 13 km today!

Leave a Reply

Your email address will not be published.