Kicks

Balett
Balett
Balett
Bilderna är från en film som jag spelade in igår. Jag lärde mig att det inte är min flexibilitet som ligger bakom mina dåliga arabesques, det är avsaknaden av muskler. Jag måste verkligen jobba hårt för att bygga upp musklerna jag behöver i benen och ryggen så jag kan lyfta upp och hålla kvar benet högre upp. Bilderna visar den högsta punkten jag når när jag sparkar bakåt, jag kan inte ens hålla benet i en 90 gradersvinkel när jag lyfter upp och håller kvar det.

These pictures are from a video I recorded yesterday. I learned that it isn’t my flexibility that’s responsible for my bad arabesques, it’s the lack of muscles. I need to work hard to get the muscles I need in my legs and my back, so I can lift and hold my leg higher. The pictures shows the highest point of my kicks, I can’t even hold my leg in a 90 degrees angle when I have to lift and hold it.

2 thoughts on “Kicks

Leave a Reply

Your email address will not be published.