Längtan

Landet
Landet
Landet
Landet
Jag kan inte förklara varför men jag saknar verkligen min pappas landställe. Jag har spenderat de flesta av mina somrar där ända sedan jag var liten, men ju äldre jag blev desto färre gånger åkte jag dit. Jag hoppas jag och min sambo kan åka dit några gånger i sommar, det är så avslappnande där. Stugan ligger ungefär 45 minuter från Stockholm, stället ni ser på första och sista bilden är faktiskt Södertälje. Solen erbjuder en underbar solnedgång varje kväll.

I can’t explain why but I really miss my fathers summer house. I’ve spent most of my summers there since I was a child, but as I grew older the trips became more further apart. I hope me and my spouse can go there a few times this summer, it’s so relaxing there. The cottage is about 45 minutes away from Stockholm, the place you see in the first and last picture is actually Södertälje. The sun offers a lovely sunset every night.

Leave a Reply

Your email address will not be published.