Nyttig glass?

Glass
Jag försökte mig på en nyttigare variant av glass med det här receptet som inspiration. Jag åt en på en gång (den på bilden) och ställde två i frysen. Det var inte lika gott som vanlig glass men smakade faktiskt bättre än vad jag trodde, med tanke på att det inte är något tillsatt socker eller fett.

Det här är vad jag använde:

I tried to make a healthier form of ice cream with this recipe as inspiration. I ate one straight away (the one in the picture above) and placed two in the freezer. It wasn’t as good as regular ice cream but the taste was actually not too bad, considering that there is no sugar or fat added.

This is what I used:
Mat
Ca 250 g halvtinad, tärnad mango, lätt kvarg och en halv vaniljstång. Ta ut fröna från vaniljen och lägg i dem, tillsammans med mangon och kvargen, i en mixer. Mixa tills konsistensen är jämn och slät. Dela upp i glas och ställ i frysen eller ät dem på en gång med valfri frukt och kokosflingor.

About 250 grams of half defrosted mango (diced), light quark and a half vanilla bean. Take the seeds out of the vanilla bean and put it, with the mango and quark, in a blender. Mix until the consistency is even. Divide into glasses and place in the freezer or eat right away with fruit of your choice and some coconut flakes.

Glass
Jag uppdaterar om “glassen” går att frysa, och om det går – hur den smakar.

I’ll let you know if the “ice cream” can be frozen, and if it can – how it tastes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.