Stretch tip

Stretch
Stretch
Jag har hittat ett sätt att stretcha för split och straddle, jag tycker att stretchen är väldigt effektiv. Du behöver en stol eller något annat att sitta på. Sära benen så mycket du kan och pressa ner bröstet mot golvet med rak rygg. Jag vet inte vilka muskler som stretchas men det är samma muskler som i split och straddle. Den påminner om stretchen “grodan”.

I found out a way of stretching for the split and straddle that I think is very efficient. You’ll need a chair or something to sit on. Spread your legs as far as you can and push down your chest with your back straight. I don’t know what types of muscles that are stretched but it’s the same muscles that are stretched in the split and straddle. The stretch is similar to “the frog”.
Straddle

Leave a Reply

Your email address will not be published.