Today

Ben
Jag hade en föreläsning idag mellan kl. 15:15 och 17:00, efter det gick jag och handlade lite. Kände mig svimfärdig på vägen hem så jag åt en banan och då kändes det lite bättre. Jag vet inte vad det är för fel på mig, kanske bara är trött.

Lämnade in min promemoria idag också, känns skönt att ha det gjort. Jag är ledig imorgon så planen är att läsa och städa!

I had a lecture today between 15:15 and 17:00, went to the market after that and bought some food. I felt like I were going to pass out on the way back, I ate a banana and it helped a bit. I don’t know what’s wrong with me, maybe I’m just tired.

I handed my memorandum in when I was at the university, it feels good to have it done. I’m free tomorrow so the plans for the day are reading and cleaning.

Leave a Reply

Your email address will not be published.