Tomorrow

Balett
Dagarna flyger förbi, det är redan lördag vilket innebär att det är dags för repetitionen imorgon. Jag och Angelica har bestämt oss för att stanna kvar på teatern efter den första repititionen, som är mellan 11:50 och 12:00. Vi måste vara ombytta, uppvärmda och stretchade kl. 11:30 så jag tänkte gå hemifrån ca 10:00. Den andra repititionen är kl. 16:15, konstigt schema… Jag kanske tar med mig kameran imorgon så vi kan ta lite kort under de där fyra timmarna.

The days just fly by, it’s already Saturday which means it’s time for the repetition tomorrow. Me and Angelica have decided to stay at the theater after the first repetition, which is between 11:50 and 12:00. We have to be changed, warmed up and stretched out at 11:30 so I’m leaving around 10:00. The other repetition isn’t until 16:15, weird schedule… I think I’ll bring my camera so we can takes some pictures on those four hours.

Leave a Reply

Your email address will not be published.