Tuesday

Balett
Jag gick till danssalen idag och övade i två timmar. Det kom två tjejer till efter ungefär en timme. Baletten gick inte jättebra, jag kände mig trött och min kropp ville inte göra det jag ville. Men det var ett bra övningstillfälle! Förhoppningsvis är jag inte så öm imorgon, genrepet är kl. 17:45.

Det var riktigt varmt ute när jag gick. Våren ligger i luften – syrénen har redan börjat blomma.

I went to the ballet hall today and practiced for two hours. Two more girls came after about an hour. The ballet part didn’t go great, I felt tired and my body wouldn’t do what I wanted. But it was a good practice session! Hope I’m not to sore tomorrow, the dress rehearsal is at 17:45.

It was really warm outside when I left. The spring is in the air – the lilacs have already started to bloom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.