Ballet night

Balett
Jag ska hålla min första balettkväll på torsdag men några av tjejerna från avancerade gruppen (och Angelica, så klart)! Ser fram emot det så mycket! Eftersom vi alla är så stora balettfantaster så tänkte jag att det kunde vara kul att titta på en balett och ta något glas vin eller två med lite snacks. Balett är så underbart och den är ännu bättre när man kan dela den med andra.

I’m going to host my first ballet night on Thursday with some of the girls from the advanced group (and Angelica, of course)! I’m so excited! Since we’re all so huge fans of the art of ballet, I’d thought it would be fun to watch a ballet and drink a glass of wine or to with a little snack. Ballet is so wonderful and it’s even better when you can share it with others.

Leave a Reply

Your email address will not be published.