Delmål

Stretch
Jag vet att vinkeln är hemsk men jag är så glad och jag ville dela med mig av de goda nyheterna till er! Idag var första gången som jag lyckades greppa foten med båda mina händer! (Det är den vänstra bilden som har blivit speglad till två bilder) Jag kommer ta bättre kort på det någon dag nu när jag vet att jag kan. Om man verkligen tränar hårt så är allt möjligt. Jag får så otroligt mycket energi av att uppnå små delmål, de betyder så mycket mer än stora mål.

I know the angle is horrible but I’m so excited and I wanted to share these news with you! Today was the first time that I had both my hands on my foot! (It’s the left picture that has been mirrored into two pictures, I can’t get my left leg up yet) I’m going to take better pictures of it some other day, now that I know that I can. If you practice really hard – anything is possible. I get so much energy by achieving small goals, they are much more important that big goals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.