Fransk manikyr

Naglar
Naglar
Naglar

Jag gjorde en video på hur jag målar mina naglar i fransk manikyr. Videon blev inte riktigt som jag ville och kvalitén är inte den bästa men jag hoppas ni förstår hur jag gör. Jag såg tipset på YouTube och det fungerar verkligen! Det är så enkelt:

Måla tipparna med vitt nagellack i två lager, häll i lite nagellacksborttagning i en liten burk eller locket på nagellacksborttagningen och doppa en liten, rundad pensel i nagellacksborttagningen. Dutta penseln mot en bomulspad för att ta bort överflödig nagellacksborttagning. För penseln sakta från sida till sida för att skapa en skarp och jämn linje, fortsätt till du har tippen som du vill ha den. Spola av händerna i kallt vatten när du är klar med alla naglar, måla ett lager med ljust nagellack och dekorera med glitterlack om du vill.

I made a video on how I paint my nails – french manicure. The video didn’t exactly turn out as I planned and it’s not the best quality but I hope you understand how I do. I saw this tip on YouTube and it really works! It’ so easy:

Apply white nail polish on the tips on your nails in two layers, put some nail polish remover in a small jar or the lid of the bottle and wet a small, rounded brush in the remover. Tap the brush on a cotton pad to remove the excess remover. Slowly move the brush from side to side to create a even line, continue to you have the tip as small as you like. Wash your hands in cold water after you are finished with all fingers, apply a light pink nail polish and some glitter nail polish if you’d like to decorate it.

Leave a Reply

Your email address will not be published.