Hemma igen

Balett
Vi är tillbaka hemma i Örebro. Vi åkte till min pappas landställe i torsdags och stannade kvar till igår kväll. Min pappa körde hem oss eftersom jag hade en del gamla floristsaker som jag ville ha med hem.

Vädret var faktiskt ganska bra på landet så jag lyckades få fram tre små fotograferingar. Jag måste säga att jag var mer och mer nöjd för varje fotografering. Ovanstående bild är ett litet smakprov på vad som komma skall. Jag använde min vita spetsklänning mest, måste verkligen köpa fler klänningar så jag kan variera bilderna mer.

We’re back home in Örebro now. We went to my fathers summer cottage on Thursday and stayed until yesterday evening. My father gave us a ride home since I had some old florist stuff that I needed to get home.

The weather was actually pretty good on the country side so I managed three small photo shoots. I must say that I was more and more pleased with the pictures for every shoot. The picture above is just a sneak peak on what’s to come. I used my lace dress the most, I really need to buy more dresses so I can vary my pictures more.

Leave a Reply

Your email address will not be published.