Ingen sommarbalett

Balett
Jag känner mig så ledsen, det blev ingen sommarbalett på grund av för få anmälningar. Jag blev nästan tårögd och kände mig verkligen nere i några dagar. Det är en av anledningara till att jag inte har bloggat. Jag känner mig bara så ledsen, det är så många månader kvar till nästa termin och jag vet inte hur jag ska klara mig fram tills dess.

I feel so sad, the summer ballet is off due to too few participants, it almost brought tears to my eyes and I felt really down for a few days. That’s also one of the reasons for not blogging, I just felt sad. It’s so many moths to next term and I don’t know how I’ll manage.

6 thoughts on “Ingen sommarbalett

 1. Hej!
  Ramlade förbi din blogg tidigare idag och nu har jag bläddrat igenom hela bloggen, älskar verkligen den!

  Jag har länge velat ta upp mitt balettdansande men inte riktigt vågat, men din blogg har gett mig enormt mycket inspiration och jag har äntligen anmält mig till en balettkurs!

  Vill bara säga tack så mycket för att du och din blogg finns!

  1. Hej! Vad dina ord värmer, tack! Blir riktigt glad av att höra att du har anmält dig till en balettkurs, jag hoppas att du kommer tycka om det lika mycket som jag gör! Du får mer än gärna berätta vad du tycker när du har gått ett par gånger 🙂

   Tack så mycket själv för dina fina ord, det får mig att vilja blogga ännu mer!

 2. Åhh. Är jätteledsen jag med.
  Såg så otroligt mycket fram emot kursen … :(( Vi får ses och balettnörda över en fika i sommar tycker jag! Hoppas du har det fint vännen <3

 3. Hej!
  Jag har följt din blogg ett tag, nog snart ett år, och jag tycker att det är så roligt att följa med i dina balettips, inköp, stretchingframsteg mm eftersom jag också dansar.
  Började förra hösten och tycker att det är så kul! Men nu är det första sommaruppehållet och jag vill så gärna fortsätta utveckla min styrka och vighet under sommaren. Jag funderar på om du har ngt typ tränings/ stretchingprogram som du tänker göra under sommaren. Och hur ofta?
  Hälsningar Anna

  1. Vad kul att du följde med till nya bloggen! Jag har tänkt att på något sätt hålla igång och du gav mig ett bra tips, ska försöka få ihop ett schema och delar med mig av det så fort jag är klar! Håll utkik 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.