Landet

Landet
Vi har äntligen bestämt oss för att åka till Stockholm efter nästa helg och när vi är där så ska vi passa på att åka till pappas sommarstuga i några dagar. Jag älskar att vara där, han har en egen brygga där man kan ligga och sola och titta på solnedgången. Det är så lugnt och avslappnande där och det är något jag verkligen behöver nu. Omgivningen är så vacker där så man kan ta mycket fina balettbilder! Här är några jag tog förra sommaren:

We have decided to go to Stockholm after next weekend and we’re going to spend some time in my fathers summer cottage during our stay there. I just love it there, he has his own small pier there where you can lay and sunbathe and watch the the sunset. It’s so calm and relaxing, something I really need wight now. The nature is so beautiful as well so you can take wonderful ballet pictures! Here’s some I took last summer:

Balett
Balett
Balett

Leave a Reply

Your email address will not be published.