Semi-ledig dag

Man kan säga att jag hade en semi-ledig dag idag, jag pluggade fram till kl. 14:00 och sedan började jag städa. Jag älskar att städa vår lägenhet! Jag dammsög, torkade golven, bytte lakan och handdukar, rengjorde duschen, duschade av växterna (ja, de behöver faktiskt en dusch lite då och då för att ta bort damm) och mycket mer. Jag målade precis naglarna, nagellacket hade redan börjat flagna, antar att jag tvättar händerna för ofta!

You could say that I had a semi day off today, I studied to 14:00 and then I began to clean. I love to clean our apartment! I vacuumed, mopped the floors, changed the sheets and towels, cleaned the bathroom, showered my plants (yes, they actually needs a shower now and then to remove dust) and much more. I just painted my nails again, the nail polish had already started to peel off, I guess I’m washing my hands to often!

Plugg
Måste alltid matcha färger! / I just have to match colors!
Sovrum
Fönster
Fönster
Bilder från vårt sovrum, vardagsrum och kök. Det är mobilbilder så ni får ursäkta kvalitén! / Pictures from our bedroom, living room and kitchen. It’s with my phone – sorry for the bad quality!

Naglar
IsaDora’s “milkshake” med sugar crush tippar. / IsaDora’s “milkshake” nail polish with sugar crush tips.

2 thoughts on “Semi-ledig dag

  1. Hej du skulle inte vilja lägga upp några stretchingövningar med bilder , för nacke , axlar , armar, rygg och mage?

    1. Hej! Det kan jag göra, måste bara påpeka att jag inte är utbildad på något sätt men jag kan visa vilka stretcher jag brukar göra. Kan dock dröja några dagar eftersom jag kommer åka bort imorgon men jag gör det så fort jag kommer tillbaka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.