Jump

Balett
Balett
Balett
Balett
Som ni förmodligen redan har lagt märke till så tog jag några hopp-bilder. Jag är inte en hopp-person, eller en snurr-person, men jag har faktiskt lärt mig att peka mina fötter när jag är i luften. Jag kan inte hoppa så högt och mina tår pekar inte riktigt men jag är på god väg! Måste verkligen jobba på mina ansiktsuttryck och mina armar/händer men ser verkligen en förbättring i mina hopp. Ska försöka ta fler hopp-bilder.

As you probably noticed, I took som jumping photos. I’m not a jumper, nor a a turner, but I’ve actually learned to point my feet while I’m in the air. I can’t jump very high and my toes doesn’t really point but I’m gettning there! Really need to work on my facial expressions and my arms/hands but I really see an improvement in my jumps. I’m going to try and take more jumping photos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.