Need to stretch…

Spagat
Bild från förra gången jag stretchade – ungefär tre veckor sedan…
Jag behöver verkligen stretcha men jag har inte alls känt för det. Känner mig verkligen stel och när jag gör det så tappar jag all lust till att stretcha, även om jag vet att det bara blir värre om jag låter bli. Som jag skrev för några inlägg sedan så känner jag mig så trött hela tiden, har ingen energi alls och det är så svårt att börja stretcha då, när man bara känner för att sova.

Har ni hållit igång er stretching under sommaren?

Picture from the last time I stretched – about three weeks ago…
I really need to stretch but I just haven’t felt like it. I feel really stiff and when I do that I lose all desire to stretch, even though I know it just gets worse. Like I wrote a couple of posts ago, I feel tired all the time, I don’t have any energy and it’s hard to begin to stretch when you just feel like sleeping.

Have you kept your stretching up during the summer?

Leave a Reply

Your email address will not be published.